Familieterapi / -behandling

I familieterapi eller familiebehandling modtager I en positiv rådgivning, der anskuer problematikkerne fra nye perspektiver. På en anerkendende måde støttes og guides I til at se nye muligheder, og I får redskaber til at komme videre. På en rolig måde kommer vi rundt om hele familien, så alle bliver hørt og kommer i bedre trivsel.

Jeres og barnets styrkesider er mit udgangspunkt, og mit fokus er en tilegnelse af positive kontaktformer. I får praktiske anvisninger, der kan bruges i dagligdagen i forbindelse med de aktuelle udfordringer eller jeres bekymring for barnets udvikling og trivsel.

Nogle få timers rådgivning er en god investering for at få hverdagen til at glide mere jævnt og smertefrit.

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg tilbyder en anerkendende familierådgivning og -terapi, hvor I guides til at anvende nye, praktiske redskaber i hverdagen.

Alle forældre vil gøre det bedste for deres børn, og alle børn gør det bedste for at opnå en god og hensigtsmæssig kontakt med deres omgivelser, og dog lykkes det ikke altid. Det er der råd for, og jeg kan hjælpe jer.

Kan I ikke se jer ud af konflikterne, tilbyder jeg konfliktmægling.

 

Selve rådgivningen

Jeg besøger jer i jeres hjem, og jeg kører ud i en radius af ca. 50 km. fra AarhusI kan også booke en tid i min klinik Engdalgårdsvej 52, Beder.

Den første gang afholdes en voksensamtale, og de efterfølgende gange deltager børnene som regel. Afhængig af udfordringerne taler jeg med børnene alene, hvis de har lyst, og efterfølgende taler vi sammen alle. Formen aftaler vi inden samtalerne.

Som regel er 1-3 gange á 1-2 timers varighed passende, men det aftales individuelt.

Jeres ønsker

Jeg hjælper jer til et hensigtsmæssigt samspil i familien, og vi kigger på relationerne alle familiemedlemmerne imellem. Parforholdet påvirkes, hvis et barn ikke trives, og min rådgivning omfatter også jeres parforhold, hvis I har brug for det.

I samarbejde afdækker vi jeres ønsker og forventninger, og vi aftaler, om en enkelt samtale har givet de nødvendige værktøjer til en velfungerende familie, eller om vi skal indgå et længerevarende samtaleforløb, alt efter jeres behov.

 

Priser

Videorådgivning

800 kr.

Samtalen er af en times varighed. Prisen er inkl. moms


Familierådgivning

900 kr.

Samtalen er af en times varighed. Prisen er inkl. moms og transport.


Familierådgivning i klinik

800 kr.

Samtalen er af en times varighed. Prisen er inkl. moms


Klippekort til 5 samtaler 

4.000 kr.

(ingen udløbsdato)


Individuel samtale med barnet

450 kr.

Samtalen varer typisk en halv time.

Adresse

Vinni Aarkrog
Engdalgårdsvej 52
8330 Beder
cvr:34682763

Telefon

Ring for en uforpligtende snak
27 14 24 14