Familiebehandling

I en familiebehandling modtager I en positiv rådgivning, der giver jer chance for at anskue tingene fra nye perspektiver, og I bliver guidet til at se nye muligheder.

Har I et barn med ADHD, autismespektrumforstyrrelse eller andre diagnoser, giver jeg også gerne råd og vejledning i forhold til dette.

Nogle få timers rådgivning er en god investering for at få hverdagen til at glide mere jævnt og smertefrit.

Hvad kan jeg tilbyde?

På baggrund af primært en systemisk og anerkendende metode tilbyder jeg familierådgivning og -behandling, samt konfliktmægling, hvis det ønskes.

Jeg har lang erfaring og uddannelse indenfor ADHD- og autismespektrumforstyrrelser, så jeg vejleder også gerne i hensigtsmæssige strategier til mestring af dagligdagen.

Alle forældre vil gøre det bedste for deres børn, og alle børn gør det bedste for at opnå en god og hensigtsmæssig kontakt med deres omgivelser, og dog lykkes det ikke altid. Det er der råd for, og jeg vil gøre mit yderste for at hjælpe jer.

Jeres og barnets styrkesider er mit udgangspunkt, og mit fokus er en tilegnelse af positive kontaktformer samt at opnå færre konflikter og flere glæder i hverdagen.

Selve rådgivningen

Jeg besøger jer i jeres eget hjem, og jeg kører ud i en radius af ca. 50 km. fra Aarhus. I kan også booke en tid i min klinik i Malling Sundhedshus. Jeg fører samtaler med eller uden tilstedeværelse af børnene.

I modtager en positiv rådgivning, der kommer rundt om hele familien, så både I og barnet får lettere ved at mestre tilværelsen og kommer i bedre trivsel. I får anvisninger, der kan bruges i dagligdagen i forbindelse med de aktuelle problemstillinger eller jeres bekymring for barnets udvikling og trivsel.

Jeg har naturligvis tavshedspligt.

 

Jeres ønsker

Jeg tilbyder en rådgivning, der medvirker til en mere hensigtsmæssig adfærd, og derfor kigger vi på samspillet i hele familien. Ofte påvirkes parforholdet, hvis et barn mistrives, og min rådgivning omfatter også jeres parforhold, hvis I ønsker det.

I samarbejde afdækker vi jeres ønsker og forventninger, og vi aftaler, om en enkelt samtale har givet de nødvendige værktøjer til en mere velfungerende familie, eller om vi skal indgå et længerevarende samtaleforløb, alt efter jeres behov.

 

Priser


Familierådgivning

900 kr.

Samtalen er af en times varighed. Inkl. transport.


Familierådgivning i klinik

800 kr.

Samtalen er af en times varighed.


Individuel samtale med barnet

450 kr.

Samtalen varer typisk en halv time.

Adresse

Vinni Aakrog
Stationspladsen 4A
8340 Malling

Telefon